sunnuntai 12. heinäkuuta 2009

Aikuisten äitinä

Söimme kolmistaan Enkeliravintolassa Amorin Ajatuksia ja Maalaisserkun Elämää sen kunniaksi että kaksi nuorimmaistani pääsivät Kauppakorkeaan opiskelemaan kansainvälistä liiketaloutta ja että nuorimmainen lähtee huomenna Säkylään Kansainväliseen Valmiusjoukkoon. Unelmat näyttivät olevan toteutumassa, poikien haaveet muotoutuivat uudella tavalla realistiksi heidän miettiessään mahdollisuuksia lähteä opiskelijavaihtoon eri puolille maailmaa - tai rauhanturvaajaksi. Tällä hetkellä kaikki näyttää hyvältä. Mikään ei tietenkään tule menemään kuvitelmien mukaan, mutta he ovat kuitenkin matkalla johonkin. Enkä tunne huolta heidän siivoamattomasta kämpästään.


Lisäys 22:37

Sitä paitsi olen lähdössä toisen seuraksi Tallinnaan huomenna, kun kaverit ei kerkeä.

4 kommenttia:

Hallatar kirjoitti...

Me äidit olemme onnellisia kun ppiikasilla on kaikki hyvin. =)

Hallatar kirjoitti...

...poikasilla siis. =)

Leen@ kirjoitti...

Onnea vain opiskelijoille. Meillä nuoret miehet ovat epätietoisia vielä mihin oikein haluaisivat. Unelmat pitää ensin löytää. Keskimmäinen pyrki kylläkin myös kauppakorkeaan, mutta jäi rannalle. Inttikään ei huolinut vielä. Ärrällä lottokuponkeja myymällä käyty elämänkoulukin saattaa olla hyvä vaihtoehto.

Keskuudessamme taitaa kasvaa kokonainen siivoamattomien huoneiden sukupolvi?

Merja Auer kirjoitti...

Joo Leena siltä vaikuttaa. Kai kynnys ylittyy ja siivoamisen tarve syntyy jossain vaiheessa.

Emon onneani lisäsi vielä yksi lapsi joka kertoi saaneensa työharjoittelu- ja sivaripaikan omalta alalta ja omasta kotikaupungista. Asioiden paikalleen loksahtamisen (ainakin ajoittainen) ihme epävarmuuden sietämisen jälkeen.